Akbank, Güneş Enerjisi Kredi Başvuru Süreci için solarVis ile Çalışıyor

Akbank, güneş enerjisi projelerine finansman sağlama sürecini hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla solarVis ile iş birliği yapıyor. Bu iş birliği, Akbank'ın güneş enerjisi kredi başvuru sürecini dijitalleştirerek müşterilerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmasını hedefliyor.

solarVis ve Akbank İş Birliği

Akbank, güneş enerjisi projeleri için kredi başvurusu yapan müşterilerine, solarVis'in yenilikçi çözümleri ile destek olacak. solarVis, güneş enerjisi projelerinin değerlendirilmesi, tekliflendirilmesi ve yönetilmesi süreçlerinde Akbank'a kapsamlı bir dijital platform sunuyor. Bu sayede, kredi başvurularının daha hızlı ve doğru bir şekilde işlenmesi sağlanacak.

Akbank yetkilileri, bu iş birliği sayesinde müşterilerine daha hızlı ve etkili hizmet sunabileceklerini belirtti. SolarVis CEO'su Samet Yıldırım ise, "Akbank ile olan iş birliğimiz, güneş enerjisi projelerinin finansman süreçlerini kolaylaştırarak, sürdürülebilir enerji sektörüne dair yazılım çözümlerine erişimi artıracak" dedi.

Daha Fazla Bilgi İçin

Akbank, güneş enerjisi kredisi başvuru süreçlerini solarVis ile dijitalleştiriyor. https://lnkd.in/dDGfKDuR üzerinden hemen ücretsiz ön fizibilite raporunuzu edinip GES kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Görüşmek üzere!