Arçelik, GES Müşteri Kazanımı İçin solarVis ile Çalışıyor

Arçelik, güneş enerjisi santralleri (GES) projelerinde müşteri kazanım süreçlerini optimize etmek amacıyla solarVis ile iş birliği yapıyor. Bu stratejik ortaklık, Arçelik'in güneş enerjisi projelerinde daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmasını ve müşteri ilişkilerini güçlendirmesini hedefliyor.

SolarVis ve Arçelik İş Birliği

Arçelik, güneş enerjisi projeleri için müşteri kazanım süreçlerini hızlandırmak ve etkinleştirmek amacıyla solarVis'in yenilikçi çözümlerinden faydalanacak. SolarVis, dijitalleşme ve veri analitiği konusundaki uzmanlığı ile Arçelik'in GES projelerinde müşteri kazanımını optimize edecek stratejiler geliştirecek.

SolarVis, Arçelik'in projelendirme ve tekliflendirme süreçlerini dijitalleştirerek, daha hızlı ve verimli bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu iş birliği, güneş enerjisi sektöründeki dijital dönüşümde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Arçelik ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, solarVis'in yenilikçi çözümlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmamıza olanak tanımaktadır. Güneş enerjisi sektöründeki dijitalleşme sürecinde öncü olmaktan gurur duyuyoruz.

https://lnkd.in/dFPFpRp7 üzerinden hemen ön fizibilite yapıp GES kurulumu için keşif talebinde bulunabilirsiniz.

Görüşmek üzere!