ODTÜ Mezunlar Derneği Enerji Komisyonu Panelinde solarVis CEO'su Samet Yıldırım Moderatörlük Yaptı

ODTÜ Mezunlar Derneği Enerji Komisyonu tarafından düzenlenen panel, Enerji Komisyonu Başkanı ve solarVis kurucu ortağı-CEO'su Samet Yıldırım'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Etkinlik, enerji sektöründeki önemli konuların tartışıldığı verimli bir oturum olarak öne çıktı.

Panelin Konusu ve Katılımcılar

Panelde, enerji sektöründe sürdürülebilirlik, yenilenebilir enerji kaynaklarının önemi ve sektördeki dijitalleşme gibi kritik konular ele alındı. Samet Yıldırım'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturuma, enerji sektöründen uzmanlar ve akademisyenler katılarak değerli görüş ve deneyimlerini paylaştılar.

Etkinlikte, MeskenGES, finansman ve panel ithalatı gibi sektörün güncel ve stratejik konuları değerlendirildi. Bu konular, sektördeki profesyoneller için büyük önem taşıyan ve geleceğe yönelik stratejik adımların tartışılmasına zemin hazırlayan başlıklar oldu. Panelde yapılan tartışmalar, katılımcılara sektördeki yenilikler ve dijital dönüşüm hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Samet Yıldırım'ın Moderatörlüğünde

Samet Yıldırım, etkinlik boyunca moderatörlük yaparak, panelistlerin görüş ve deneyimlerini en verimli şekilde aktarmalarını sağladı. Yıldırım, güneş enerjisi sektörüne dair yazılım çözümlerinin sektördeki dijital dönüşümdeki kritik rolünü ve solarVis'in bu alandaki yenilikçi yaklaşımlarını vurguladı. Ayrıca, sektördeki dijitalleşmenin ve sürdürülebilir enerji çözümlerinin önemi üzerine yaptığı açıklamalarla panelin verimli geçmesine katkıda bulundu.