SolarVis, Koç Topluluğu Şirketleri Arçelik Türkiye ve Yapı Kredi ile Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Üzerine Görüştü

Geçtiğimiz hafta solarVis olarak, Koç Topluluğu'nun değerli şirketleri Arçelik Türkiye ve Yapı Kredi'nin yöneticileriyle sürdürülebilir enerji sektörüne dair yazılım çözümlerimiz hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Görüşmemizde, bu alanda sunabileceğimiz dijital çözümler ve finansman stratejileri üzerinde durduk.

SolarVis platformumuzun sunduğu yenilikçi çözümler, sürdürülebilir enerji projelerinin finansmanında nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceğini vurguladık. Görüşme sırasında, platformumuzun enerji projelerinin hızlandırılması ve finansal süreçlerin optimize edilmesindeki rolünü detaylı bir şekilde ele aldık.

Koç Topluluğu'nun lider şirketleri Arçelik Türkiye ve Yapı Kredi ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda, solarVis dijital çözümümüz hakkında paylaşım yapma fırsatı bulduk. Enerji sektöründeki dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğunu ve bu dönüşümde solarVis'in çözümlerinden bahsettik.

Görüşmemiz, sadece mevcut iş birliğimizi pekiştirmekle kalmadı, aynı zamanda gelecekteki ortak projelerimiz için de önemli bir temel oluşturdu.

Arçelik Türkiye ve Yapı Kredi'nin değerli yöneticilerine katılımları ve katkıları için teşekkür ederiz.