SolarVis, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda Tim Teb Girişim Evi Girişimleriyle Birlikte

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda, Tim Teb Girişim Evi girişimlerinden solarVis olarak, CEO'muz Samet Yıldırım, İntegva'dan Hüseyin Orhun Demir ve MS Spektral'den Serap Yücel ile birlikte yer aldık.

Fuar boyunca, güneş enerjisi sektörüne dair yazılım çözümlerimizi tanıttık ve ziyaretçilerle verimli sohbetler gerçekleştirdik. SolarVis olarak, sunduğumuz yenilikçi çözümlerle sektördeki dijital dönüşüme katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Özellikle projelerimizde sağladığımız hız ve verimlilik hakkında detaylı bilgi verdik.

Tim Teb Girişim Evi girişimleri arasında yer alan solarVis, İntegva ve MS Spektral olarak, fuarda sergilediğimiz çözümlerle büyük ilgi gördük. Samet Yıldırım, Hüseyin Orhun Demir ve Serap Yücel'in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz sunumlar, ziyaretçilere sektördeki yenilikler ve teknolojik gelişmeler hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda bizlerle birlikte olan tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Sürdürülebilir enerji sektörüne dair yazılım çözümlerimizle geleceğe yatırım yapmaya ve dijital dönüşümü desteklemeye devam edeceğiz.

Görüşmek üzere!